Velikonoční zábava pro celou rodinu ve Svatém Vavřinci

Velikonoční oslavy na Vavřinci nabízí 5 dní aktivit pro celou rodinu. Ubytování v apartmánech, animační programy pro děti, cvičení pro dospělé, kuchařská show a tradiční moravské speciality. Okolí nabízí atrakce jako minigolf, Safari Park, lanovku na Sněžku a aquaparky.


Letos se Velikonoce na Vavřinci slaví ve velkém stylu a nabízí akce pro děti i rodiče. V době velikonočních svátků se mohou návštěvníci ubytovat v apartmánech s plně vybavenou kuchyní, z nichž některá nabízejí i privátní vířivku a finskou saunu. Děti se mohou těšit na hernu, která se nachází jen 160 metrů daleko, zatímco rodiče mohou relaxovat ve wellness, vychutnat si saunu či vířivku a nechat své ratolesti v péči zkušených animátorů. Pojďme se podívat na to, co všechno Vavřinec pro své hosty nablízí.

Velikonoční program na Vavřinci zahrnuje celkem 8 lekcí cvičení, jako je jóga nebo kruhové tréninky, které zajistí, že se hosté během svátků neopomenu. Malí návštěvníci se mohou zapojit do více než 30 hodin animačních programů, které zahrnují barvení vajec, malování kamenů, skládání origami, taneční soutěže, dětské diskotéky, opičí velikonoční dráhy, skákání gumy a malování na obličej.

Velikonoční svátky jsou také chutnou záležitostí. K vidění a ochutnání bude celodenní kuchařská show s přípravou zabijačky pod vedením šéfkuchaře Petra Macků. Co by to bylo za oslavu Velikonoc bez tradičních moravských specialit? Během těchto dnů se mohou hosté těšit na 6 hodin živé hudby s cimbálovou kapelou Dyjavan a ochutnávku tradičních moravských pálenek v rámci 8hodinového programu.

„Velikonoce na Vavřinci jsou ojedinělou příležitostí, která nabízí aktivity pro děti i dospělé v horském městečku. Navíc zde najdete i řadu dalších možností, jak strávit svůj volný čas,“ říká ředitel Aparthotelu Svatý Vavřinec Martin Venglář.

Návštěvníci mohou vyrazit i do okolí a objevit množství zajímavých míst. „Pro naše hosty máme připravené tipy na výlety po okolí, ať už pro ty, kteří přijedou s dětmi, pejsky nebo pro ty, kteří si chtějí zaběhat. Pec pod Sněžkou je uprostřed celoroční turistické destinace a nabízí mnoho atrakcí, jako indoor minigolf, Safari Park, Stezku korunami stromů, lanovku na Sněžku, lokální pivovar, nejvýše položené kluziště, bowling s dětskými dráhami, osvětlenou bobovou dráhu, výtvarné dílny, aquaparky či muzea,“ doplňuje Martin Venglář.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy