ZPRÁVY Sport Královéhradecký kraj

Česko udělalo poslední krok do Ligy mistrů

Český fotbal zaznamenal úspěch, když se dostal na 10. příčku žebříčku UEFA, což znamená přímý postup mistra do základní skupiny Ligy Mistrů v roce 2025/2026. Tento úspěch především dlužíme Viktorii Plzeň, která remizovala s Fiorentinou ve čtvrtek.

0

Před 5 dny Lenka Hubingerová

Informace o vstupenkách na MS 2024 v kostce

Pražská O2 Arena a Ostravar Aréna hostí zápasy MS v hokeji 2024. Vstupenky na samostatné zápasy byly spuštěny 16. ledna 2024 a většina z nich je vyprodána. VIP vstupenky jsou k dispozici od 5. prosince, zahrnují catering a samostatný vstup, s cenami začínajícími na 4390 Kč.

0

Před 6 dny Rebeka Schmidt

Legenda sumó Akebono zemřel

Bývalý jokozuna Akebono Taró zemřel na selhání srdce v Tokiu. Akebono, první cizinec v historii, kdo získal titul jokozuna, se proslavil ceremoniálem na ZOH v Naganu. Kariéru v sumo ukončil kvůli problémům s koleny.

0

Před týdnem Miroslav Pucholt

Vliv menstruačního cyklu na sportovní výkonnost žen?

Studie ukazují minimální vliv menstruačního cyklu na sportovní výkonnost žen. Považovat menstruační cyklus za zásadní faktor výkonnosti je mylné. Důležité je otevřeně diskutovat o zdravotních otázkách a upravit trénink podle individuálních potřeb.

0

Před týdnem Rebeka Schmidt

Czech Tour se zúčastní i nejlepší tým světa INEOS Grenadiers

Sen splněn: nejlepší tým světa se zúčastní Czech Tour. Tento prestižní závod v České republice přitahuje fanoušky cyklistiky a díky účasti týmu INEOS Grenadiers bude zájem ještě větší. Závod tak vstupuje do sportovní historie.

0

Před týdnem Rebeka Schmidt

Lakers James naznačil konec v NBA

Hvězda Lakers James naznačil konec v NBA, což vyvolalo diskusi. Jeho odchod by měl obrovský dopad, ale není žádný důkaz pro ani proti. Basketbalový svět čeká na další vývoj.

0

Před 2 týdny Rebeka Schmidt

MotoGP součástí Formule 1 ?

Jednání o akvizici MotoGP probíhá, aby se stalo součástí Formule 1. Tento krok by mohl stát více než 100 miliard korun a znamenal by sjednocení obou motoristických soutěží pod jednou vlajkou.

0

Před 2 týdny Lenka Hubingerová

Nastoupí Jaroslava Lička do Dynama Moskva?

Přechod českého trenéra Jaroslava Ličky do Dynama Moskva je stále nejistý, i když ruský klub projevil zájem. Lička je považován za jednoho z nejslibnějších českých trenérů a jeho přestup by mohl znamenat velký posun v kariéře.

0

Před 2 týdny Michaela Prokopová

KP Tany ve čtvrtfinále porazili Chomutov

Čtvrtfinálové boje basketbalové ligy žen pokračují, v posledním zápase mezi KP Tany Brno a BK Chomutov zvítězily domácí hráčky. Přestože Jeanell Wynnová-Pollardová z Chomutova získala 22 bodů, nebylo to dost pro úspěch celého týmu.

0

Před 2 týdny Michaela Prokopová

Fotbalisté Dukly zvítězili v Jihlavě a pojistili si tak první místo

Fotbalisté Dukly zvítězili v Jihlavě a pojistili si tak první místo v druhé lize. Důležitý zápas rozhodly klíčové momenty ve prospěch Pražského týmu. Jihlavsští nadále bojují o záchranu.

0

Před 2 týdny Rebeka Schmidt

Messi neplánuje opustit hřiště

Fotbalová hvězda Lionel Messi promluvila o konci kariéry a vznesla bouři na webu. Messi ujišťuje, že neplánuje opustit hřiště a chce pokračovat, dokud bude schopen hrát na vysoké úrovni.

0

Před 3 týdny Lenka Hubingerová

Mistrovství Evropy ve sportovní gymnastice v Izraeli nebude

Izrael se kvůli současnému válečnému stavu musel vzdát pořádání Mistrovství Evropy ve sportovní gymnastice v příštím roce. Evropská gymnastická unie uvedla, že rozhodnutí bylo nezbytné pro zajištění bezpečnosti sportovců z celé Evropy.

0

Před 3 týdny Ester Vohradská

Šílenství v UFC - soupeř pokousal rivala

UFC čelí neobvyklému incidentu, kdy jeden z bojovníků pokousal soupeře v průběhu zápasu. Šéf UFC, Dana White, vyjádřil nečekanou odměnu pro pokousaného bojovníka, zatímco pachatel byl okamžitě vyhozen ze soutěže.

0

Před 3 týdny Adam Wágner

Snowboardistka Šárka Pančochová boduje

Snowboardistka Šárka Pančochová se stala třetí nejlepší v kvalifikaci ve slopestylu na sjezdovce v Silvaplaně a postupuje do finále. Její úspěch je důkazem talentu, tvrdé práce a odolnosti.

0

Před 4 týdny Michaela Prokopová
Studio UHK