Pivní pohoda Jaroměř 2024

Pivní pohoda Jaroměř 2024 láká na řemeslné ležáky, skvělou zábavu a výborné jídlo v Masarykových sadech. Nově budou k dispozici festivalové skleničky, které šetří plast a zlepšují chuť piva. Navíc je akce bez vstupného.


Připravte se na jedinečný zážitek plný piva a zábavy, protože Pivní pohoda Jaroměř 2024 je tady! Tato tradiční ušlechtilá událost opět proběhne v Masarykových sadech, kde nebudou chybět nejlepší řemeslné ležáky, svrchně kvašené lahůdky a samozřejmě stánky s chutným občerstvením.

Letošní ročník nabídne pestrý program, který zahajují hudební vystoupení na pódiu od 16:00. Velká novinka letošního roku jsou festivalové skleničky, které si budou moci návštěvníci zakoupit u jednotlivých pivovarů. Sklenička je nevratná a stane se ideální památkou na tuto nádhernou událost. A především - pivo se bude ochutnávat pouze z festivalového skla! A proč je to tak důležité?

Zaprvé - pivo ze skla chutná mnohem lépe! Můžeme se tak těšit na pravě nápoje, které nám nabízejí účastníci festivalu. Zadruhé - šetříme obrovské množství plastů! Každý rok bylo spotřebováno velké množství plastových kelímků, které už díky zavedení festivalových skleniček nebudou nutné. A zatřetí - výtěžek ze skleniček pomůže k financování festivalu, nákladů na pódium, kapely, ozvučení a dalších prvků, které udělají každý rok Pivní pohodu ještě lepší.

Pivní pohoda Jaroměř 2024 přinese skvělé zážitky, které můžeme děkovat účasti osmi řemeslných pivovarů, mezi nimiž se můžeme těšit například na Pivovar Trautenberk, Pivovar Ovipistán, Hradecký Klenot nebo Pivovar Dobruška, a mnoho dalších! Událost je navíc bez vstupného, což zaručuje přístup i pro ty, kteří si chtějí jen vyzkoušet něco nového, aniž by museli platit za vstup.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy