Letní příprava hokejistů s českou špičkou i zahraničními soupeři

Mountfield HK plánuje vzrušující letní přípravu s různorodým výběrem soupeřů včetně pražské Sparty a zahraničních týmů jako Slovan Bratislava a Ingolstadt. Tým se zúčastní také turnaje v německém Straubingu. V brankovišti přibyl navrátilec Novotný, aby posílil obranu po boku Škovránka.


Letní příprava v podání Mountfieldu HK je vždy netrpělivě očekávána jak hráči, tak fanoušky. Tentokrát to nebude jiné, protože týmu se nabízí možnost odvety proti Fehérváru, s nímž se utkal v létě minulého roku ve Vídni. Tehdy po náročném boji a základní hrací době zakončené výsledkem 4:4 si vítězství v prodloužení vystřelil Lalancette. Ten však nyní zamířil do Plzně.

Po dvou dnech nabité přípravy tým Mountfieldu vyrazí do Poděbrad, kde bude jeho soupeřem pražská Sparta. Tento zápas naznačuje rozdílný výběr soupeřů oproti minulému létu. Loni hrál tým výhradně se zahraničními mužstvy s výjimkou úvodního utkání s prvoligovým Kolínem.

Nadějnou novinkou letošní přípravy je příchod nového dua do hradeckého brankoviště. K současnému brankáři Škovránkovi se přidá navrátilec Novotný, což přinese novou dynamiku a posílí obranu týmu.

Hlavními taháky letní přípravy budou určitě domácí zápasy, na které se postupně připraví Mladá Boleslav, Slovan Bratislava a rakouský Ingolstadt. Poslední přípravné utkání Mountfield čeká v pondělí 9. září právě proti Ingolstadtu.

Speciální zážitek přinese týmové účasti na turnaji v německém Straubingu na přelomu srpna a září. Hradec zde odehraje dvě utkání proti týmům vybraným z trojlístku Straubing, Norimberk a Ingolstadt. Pokud bude soupeřem Ingolstadt, Hradec se s tímto mužstvem střetne po Mladé Boleslavi a Slovanu již podruhé.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Studio UHK

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024