Spolehlivé repasované notebooky Dell Latitude se zárukou od www.c-c.cz za bezkonkurenční ceny!

Kamenná prodejna Correct Computers v Plzni ve Skladové 24 má skladem stovky produktů, ale také na e-shopu www.c-c.cz najdete nepřeberné množství repasované techniky i kvalitního příslušenství.


Profesionální firma s tradicí od roku 1991 se specializuje na prodej repasovaného zboží se zárukou! Parta profíků je připravena vám zdarma poradit s výběrem. K dispozici jsou notebooky značek: Dell, HP, Lenovo, Modecom a T6 Power.

Novinka v naší nabídce: Notebook Dell Latitude E7270

Máme pro vás připravenou novinku v podobě notebooků Dell Latitude E7270 za skvělou cenu a za akční cenu. Díky modernímu procesoru Intel Core 6.generace, v kombinaci s operační pamětí DDR4 a SSD diskem dostanete k využití vysoký výkon, který vás podrží i v náročných aplikacích. Úsporná grafická karta integrovaná v procesoru zajišťuje dlouhou výdrž na bateriové napájení.

Notebook se pyšní úhlopříčkou 12,5'' (32 cm), která má rozlišení HD ready (1366 x 768), což je v souladu s velikostí úhlopříčky. Velkou výhodou je LED podsvícení klávesnice a její odolnost vůči polití. Notebook je dodáván v základu se 8GB DDR4 RAM. Jako úložné médium je zde zvoleno 256GB SSD. 

Konektivita je obstarána zajištěna Wi-Fi kartou Intel s podporou standardů g/n, Bluetooth adaptérem a gigabitovým Ethernetem. Po bocích notebooku jsou umístěny tři USB 3.0 konektory, kombinovaný konektor pro sluchátka a mikrofon. Dále mini DisplayPort a HDMI. 

Samozřejmě nechybí ani webkamera s mikrofonem a operační systém Windows 10 Pro v českém jazyce. Záruka je 12 měsíců. Notebook Dell Latitude E7270 se skvěle hodí do kanceláře nebo do domácnosti.

Na naší prodejně v Plzni si můžete osobně vyzvednout veškeré zboží objednané z našeho e-shopu www.c-c.cz, ale také si můžete prohlédnout vzorky naší repasované techniky.

Potřebujete s něčím poradit? Rádi vám pomůžeme, stačí nás kontaktovat!

CORRECT Computers Plzeň
Skladová 559/24, 326 00 Plzeň

Tel.: 377 471 319

Web: www.c-c.cz 

E-mail: info@c-c.cz

Provozní doba: Po – Pá 8:00 – 16:00 hod.

Zdroj fotogalerie: www.photovibes.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy