Magický výlet pro děti v Hradci Králové!

V kouzelném lese za sedmero borovicemi je království pohádkových bytostí, kde děti plní úkoly a získávají razítka do hrací karty za odměnu. Akce vhodná pro děti 0-8 let, se koná za každého počasí. Start je blízko zastávky Hájovna, Hradec Králové, trasa cca 2,5 km je sjízdná i s kočárkem.


V jednom kouzelném lese se hned za sedmero borovicemi a starým bukem rozkládá velké království plné pohádkových bytostí, které děti dobře znají. Na trase je umístěno cca 10 stanovišť, kde se děti setkají se 2 – 3 pohádkovými bytostmi v nadživotní velikosti. Děti (případně rodiče) plní u pohádkových bytostí jednoduché úkoly, za které dostanou razítka do hrací karty. Na závěr čeká každého účastníka odměna. Vhodné pro děti 0 – 8 let.

Start: GPS: 50.2071419N, 15.8969403E (kousek od zastávky Hájovna), Pod Haltýřem 62, Hradec Králové.

Akce se nekoná v areálu kempu Stříbrný rybník, nejezděte ani do Svinar – tam začátek trasy není. Délka trasy cca 2,5 km. Trasa je sjízdná i s kočárkem. Doporučujeme nafukovací kolečka, ale odhodlané matky to dají vždycky.

Parkování a doprava: Využijte parkoviště u Stříbrného rybníku. Městská doprava bus č. 11 a 17 zastávka Hájovna (na znamení).

Rodiče ručí za děti po celou dobu konání akce. Akce se koná za každého počasí.

Termín: 1. červen 2024 8:30 - 11:15


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Studio UHK

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024