Jarní květy zkrášlí zámek za Schaumburgů

Svátky jara na náchodském zámku přinášejí květinovou nádheru ožívající v březnu a dubnu. Návštěvníci mohou 28. března až 1. dubna obdivovat jarní květiny ve zvýrazněných interiérech II. patra při procházce "Zámkem za Schaumburgů".


Svátky jara na náchodském zámku: Květinová nádhera ožívá v březnu a dubnu

Šum zámeckých pokoje na Náchodském zámku bude v sobotu 28. března až do středy 1. dubna mnohem více zvýrazněn, než kdy předtím. Interiéry II. patra (okruh 'Zámek za Schaumburgů') budou totiž krásně vyzdobené typickou jarní květinovou výzdobou.

Nový rok povzbudil správu zámku k tomu, aby zveřejnila svoji první jarní akci. A tou bude vystavení květů a jiných jarních rostlin na druhém patře zámku, kde se můžete procházet 'Zámkem za Schaumburgů'.

Květiny budou nejen krásné na pohled, ale také přidají do vzduchu lehkou, svěží vůni. Prohlídka tak pro Vás bude oblíbenou jarní aktivitou, kterou byste neměli přehlédnout. Tato událost je určena jak pro náhodné návštěvníky, tak i pro milovníky květin a historie. Zveme Vás, abyste se přišli podívat a zažili ten pravý pocit jarních svátků na náchodském zámku.

Jarní květiny symbolizují nový začátek. To je také důvod, proč jsme se rozhodli oslavit jaro tímto způsobem. Těšíme se na Vás na náchodském zámku a doufáme, že si tuto jarní akci užijete stejně tak jako my.

Očekáváme, že návštěvníci budou moci pozorovat rozličné jarní květy. To vše, z pohodlí prohlídky II. patra, kde budou květiny umístěny.

Jakožto východočeská kulturní památka, náchodský zámek pravidelně pořádá kulturní a vzdělávací aktivity, které jsou otevřené veřejnosti. Svátky jara jsou jedny z nejočekávanějších událostí v našem kalendáři a rádi bychom se s vámi podělili o tuto radost.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Studio UHK

Hlavní zprávy