Bezpečné nábřeží 2024

KRAJ - Den plný akce a zábavy.




Ve čtvrtek 5. září 2024 se v Hradci Králové na Eliščině a Smetanově nábřeží uskuteční již 6. ročník akce “Bezpečné nábřeží”. Od deváté hodiny ranní až do páté hodiny odpolední se můžete těšit na fascinující ukázky práce policistů, hasičů, záchranářů, celníků, strážníků a dalších složek. Tyto profesionální týmy předvedou své dovednosti a techniku v atraktivní a interaktivní formě, která zaujme návštěvníky všech věkových kategorií.

Dopolední program bude zaměřen především na školy, školky a rodiny s malými dětmi. Čekají vás nejen policejní ukázky, které jistě přitáhnou pozornost široké veřejnosti. Hlavním cílem akce je představit práci a vybavení záchranných a bezpečnostních složek.

Pro ty, kteří uvažují o kariéře u Policie ČR, budou připraveny náborové stánky s policistkami a policisty, kteří vám rádi zodpoví všechny dotazy. K dispozici budou také preventivní materiály a zábavné soutěže s bezpečnostní tématikou.

Jedním z vrcholů dne budou závody dračích lodí, kde si jednotlivé složky změří síly. Přijďte fandit svým favoritům a užijte si napínavou podívanou!

Odpoledne proběhne vyhlášení vítězů závodů a následovat budou další dynamické ukázky, které vás nenechají chladnými. Přijďte se podívat a zažijte den plný akce a zábavy na Bezpečném nábřeží 2024!

Kompletní informace a časový harmonogram pořadatele jsou k dispozici zde.

por. Ing. Karolína Macháčková
3.9.2024


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy